Bridgemiddag bij Sassem Troef. | Foto: pr.
Bridgemiddag bij Sassem Troef. | Foto: pr. Foto: pr.

Gratis woensdagmiddagbridge nog hele maand mei

Verenigingen

Sassenheim • Peter en Janny Scholten hebben de eerste van de vijf gratis bridgewedstrijden bij Sassem Troef gewonnen, net vóór Ferry van Huut en Gerrit van der Velde. De derde plaats was voor Theo en Ebe Kool. 

De bridgevereniging  Sassem Troef organiseert op alle woensdagen in mei bridgemiddagen. De bridgewedstrijden worden gehouden in het partycentrum De Oude Tol aan de Hoofdstraat 147 in Sassenheim en beginnen om 13.30 uur. Er kunnen (wijn)prijzen worden gewonnen.

Gratis

De deelname staat open voor iedereen die het leuk vindt om te bridgen, of je nu lid bent van Sassem Troef of niet. Anders dan in de rest van het seizoen is de deelname geheel gratis! Doel van deze actie van de bridgevereniging Sassem Troef is zo veel mogelijk mensen vrijblijvend in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het wedstrijdbridgen in een aangename sfeer bij onze 50-jarige vereniging.

Vooraf aanmelden

Aanmelden kan door Agenda aan te klikken op de website van Sassem Troef: www.Sassemtroef.nl en dan aan te melden op de data naar keuze. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar gtit@ziggo.nl of theo.kool@ziggo.nl  Aanmelding aan de zaal is niet mogelijk.

Uit de krant