Afbeelding
Foto: pr.

Singels van Hooghkamer in de verkoop

Zakelijk

Voorhout • De verkoop van eengezinswoningen in het deelgebied Singels 2 in Hooghkamer gaat op woensdag 23 mei van start.

De achttien eengezinswoningen in Hooghkamer zijn verdeeld over twee woonblokken, elk gesitueerd met elk een eigen uitzicht. Het meest noordelijk gelegen woningtype Lelie, bestaande uit tien woningen, heeft een ruime tuin op het zuidoosten en een vrij uitzicht op het speelgebied 'Ontdekkingseiland', een fijne plek voor gezinnen met kinderen. De acht woningen aan de buitenrand, woningtype Iris, geven een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen.

Singels is het laatste deelgebied van Hooghkamer en is een locatie met veel water, voorzien van natuurlijke oevers en veel flora en fauna. Duurzaamheid staat in Singels hoog in het vaandel. NL Greenlabel is bij de uitwerking van het gebied betrokken om een hoogwaardige groene, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving te creëren. Er worden voor kinderen een aantal speelplekken aangelegd.

De informatieavond op woensdag 23 mei is van 17.00 tot 20.00 uur bij Max Sedelaar Makelaars (Componistenlaan 71 in Voorhout). Tijdens dit event wordt er informatie gegeven en wordt de inschrijving gestart. Meer informatie is te vinden op www.hooghkamer-voorhout.nl of bel Max Sedelaar Makelaars via 0252-214243.

Uit de krant