Afbeelding
Foto: pr pixabay

Het grote bridge-overzicht: bridgen in Sassenheim, Voorhout en Warmond

Verenigingen

Teylingen • Diverse bridgeclubs in Teylingen houden inloop- of toernooimiddagen in de maand mei. Het Juiste Bod in Warmond is juist op zoek naar nieuwe leden voor de start van het nieuwe seizoen in september. 

Woensdagmiddagbridge bij Sassem Troef

De bridgevereniging Sassem Troef organiseert op alle woensdagen in mei bridgemiddagen. De bridgewedstrijden worden gehouden in het partycentrum De Oude Tol aan de Hoofdstraat 147 in Sassenheim en beginnen om 13.30 uur. Er kunnen (wijn)prijzen worden gewonnen.

De deelname staat open voor iedereen die het leuk vindt om te bridgen, of je nu lid bent van Sassem Troef of niet. Anders dan in de rest van het seizoen is de deelname geheel gratis! Doel van deze actie van de bridgevereniging Sassem Troef is zo veel mogelijk mensen vrijblijvend in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het wedstrijdbridgen in een aangename sfeer bij onze 50-jarige vereniging.

Aanmelden kan door Agenda aan te klikken op de website van Sassem Troef: www.Sassemtroef.nl en dan aan te melden op de data naar keuze. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar gtit@ziggo.nl of theo.kool@ziggo.nl Aanmelding aan de zaal is niet mogelijk.

Zomeravondbridge bij Bridgeclub Voorhout

Bridgeclub Voorhout houdt op maandag 28 mei een bridgeavond in restaurant Boerhaave (Herenstraat 57) in Voorhout. Bridgers van alle niveaus zich aanmelden.

Meestal wordt er gespeeld in twee lijnen, ingedeeld naar speelsterkte. Ook thuisbridgers worden van harte uitgenodigd om hun krachten te komen meten. De start is om 20.00 uur. Rond 23.00 uur is de uitslag bekend. De kosten zijn 6 euro per paar. Aanmelden het liefst via e-mail: bridgeclubvoorhout@gmail.com of via de website van de NBB: www.nbbclubsites.nl/club/9022 . Telefonisch aanmelden kan bij Els Mens: 06-11191193 of tot uiterlijk 19.45 uur aan de zaal.

Het Juiste Bod Warmond heeft plek voor nieuwe leden

De Warmondse senioren-bridgeclub 'Het Juiste Bod' staat weer open voor nieuwe leden en invallers. Ook onervaren bridgers (beginners) zijn welkom. Er wordt gespeeld met tien tafels en er zijn zes ronden. Zónder A, B of C lijn (en zonder klok!). het draait vooral om het plezier. De spellen worden gespeeld in Het Trefpunt (Herenweg 80 in Warmond) op de woensdagmiddag, van 13.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Het seizoen begint op de eerste woensdag in september en we sluiten af met een einddrive op de laatste woensdag in april. Ook wie zich beschikbaar wil stellen als invaller is van harte welkom. Meer informatie? Bel dan naar Lia Steenvoorden 0252-213935 of Alfred Claassen, tel.071-3010870. Mailen kan ook: ton.steenvoorden@ziggo.nl.

Uit de krant