MuBo speelt de musical Guys and Dolls. | Foto: pr.
MuBo speelt de musical Guys and Dolls. | Foto: pr. Foto: pr.

MuBo na uitverkocht Guys & Dolls verder met jubileum productie Cyrano

Verenigingen

Regio • De Nachtegaal in Lisse stond afgelopen weekend op z'n kop met het daverend succesvolle Guys & Dolls. MuBo start binnenkort met de repetities voor twee nieuwe voorstellingen.

MuBo straalde tijdens de uitverkochte avonden op de verschillende podia in de speciaal voor deze voorstelling ingerichte nachtclub. Met een enthousiast ensemble, indrukwekkende cast en een fantastisch big band kan deze voorstellingenreeks tot een groot succes bestempeld worden. Het publiek was dan ook razend enthousiast.

Rapaunzel

Terwijl alle betrokkenen nog nagenieten, staat MuBo zeker niet stil. Er wordt alweer een paar maanden hard gerepeteerd voor de familievoorstelling Rapaunzel, die in oktober te zien zal zijn. Daarnaast starten op vrijdag 15 juni de repetities voor de eerste jubileumproductie, Cyrano. In 2019 bestaat MuBo namelijk alweer tien jaar en dat zal met deze oer-musical groots gevierd worden. MuBo speelt dan onder begeleiding van een live orkest in maart, net als tien jaar geleden, weer in de Muze, Noordwijk.

Franse liefde
Cyrano speelde twee jaar in Nederland en vertelt het verhaal van de groot neuzige en poëtische aanvoerder van de Franse cadetten, Cyrano, die verliefd is op zijn nicht Roxane. Hij denkt echter dat zij hem nooit zal zien staan en zij wordt op haar beurt verliefd op de minder welbespraakte, maar knappe Christian. Cyrano is hevig teleuregesteld maar belooft haar om Christian tijdens de oorlog te beschermen. Tegelijkertijd belooft hij Christian te helpen Roxane voor zich te winnen en schrijft haar liefdesbrieven in zijn naam... Zal Roxane ooit weten wie er echt achter de liefdesverklaring schuil gaat? Ad van Dijk componeerde de muziek van Cyrano en werd genomineerd voor een Tony Award.

Kennismaken

Op vrijdagavond 15 en 22 juni kunnen geinteresseerden in Hillegom kennismaken en vragen stellen over MuBo. Meer informatie is te vinden op www.stichtingmubo.nl.

Uit de krant