Hans van den Nouland. | Foto: pr.
Hans van den Nouland. | Foto: pr. Foto: pr.

Hans van den Nouland lid van verdienste bij Foreholte

Verenigingen

Voorhout • Tijdens het jaarlijkse Foreholte Gala is Hans van den Nouland benoemd tot lid van verdienste van de voetbalvereniging.

Bij de opening van het gala sprak voorzitter Jan Regeer over enkele zekerheden. "Zo krijg je een lintje daags voor Koningsdag en word je onderscheiden binnen Foreholte op de nieuwjaarsreceptie. In zijn laatste jaar wilde ik daar eens van afwijken," sprak Regeer. Hij sprak zijn waarderingswoorden uit over het vele vrijwilligerswerk van Hans van den Nouland. In het bijzijn van kinderen en vrouw treedt de vrijwilliger toe tot het gilde van de leden van verdiensten van Foreholte en ontving een oorkonde. 

Hans van den Nouland is geen onbekende binnen Foreholte. Hij is sinds mensenheugenis verbonden aan de club als leider van het eerste elftal. Daarnaast verricht hij nog tal van hand en spandiensten tijdens evenementen. Op deze vrijwilliger kan je altijd een beroep doen. Hij neemt geen afscheid als vrijwilliger, maar zal de 'maandagmorgengroep' gaan aanvullen.   

Topscoorders

Vervolgens loodste presentator Paul Jochemsz de aanwezigen door het verdere programma en namen de topscoorders Toni Arroyo, Bas Rotteveel en Daphne Mintardjo hun prijs in ontvangst. Daarna werden de rookies bekend gemaakt. Steffi Huyts (vrouwen) en Jesse Tijsen (mannen) ontvingen de onderscheidingen. De awards voor beste supporters ging naar Nico Vlasveld en Hans Willemse, die van sponsor van het jaar naar Paul van der Holst (Bollensteak.nl en Vleesverwerkingsbedrijf Van der Holst). Henk Harens werd uitgeroepen tot Foreholter van het jaar. 

Beste speler en speelster

Als laatst werden de beste speelster en beste speler bekend gemaakt, Joy Berntzen bij de vrouwen en voor de derde maal bij de mannen Tom Bleijswijk. Na het afscheid nemen van een aantal selectiespelers nam de club ook afscheid van hoofdtrainer Marcel IJzendoorn. In een compilatie kwamen alle hoogtepunten van vier jaar trainerschap van IJzendoorn voorbij. Als laatst nam de scheidend trainer zelf het woord en onder de nodige emoties zwaaiden hij af. 

Uit de krant