| Foto: pr./Monica Stuurop
| Foto: pr./Monica Stuurop Foto: pr./Monica Stuurop

'Dingedong'brengt EurovisieSongfestival naar Teylingen

Cultuur

Teylingen • De jongste jeugd van Theaterschool Teylingen, in de leeftijd tussen 8 en 12 jaar, speelt op zondag 8 juli de voorstelling Dingedong. Met deze show vol feestelijke herkenning en humor zullen zij het publiek zeker weten te amuseren.

Het script is speciaal voor hen geschreven met daarbij louter songfestivalliedjes. Het verhaal van Dingedong is eenvoudig: een vrijeschool doet mee met nog 5 landen aan een Europees songfestival dat in Italië gehouden wordt. Om onbekende redenen mogen ze uiteindelijk van de schooldirecteur niet naar Italië afreizen. De meester bedenkt een list waardoor ze toch een songfestival kunnen organiseren, maar dan in Nederland. Is er nog altijd heimwee naar Amsterdam en haalt Justine deze keer wel haar hoge noot? Komt het ooit nog goed tussen Ilse en Waylon en zal er worden gedanst met Velka? En: welk liedje krijgt de "douze points"? Het belooft een gezellige zondagmiddag te worden met een vleugje interactie.

Deze voorstelling is twee keer te zien op 8 juli, om 14.00 en 16.00 uur, in Cheers, Herenstraat 106 in Voorhout. Kaarten à 10 euro zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar info@theaterschoolteylingen.nl.

Uit de krant