Afbeelding
Foto: pr.

TOV presenteert resultaten ondernemersenquête

Zakelijk

Teylingen • De Teylingen Ondernemers Vereniging presenteert op dinsdag 26 juni de resultaten van de ondernemersenquête.

Van 14 tot en met 30 mei heeft de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) in samenwerking met het Erasmus Centre for Business Innovation een enquête gehouden onder een groot aantal ondernemers in de gemeente Teylingen. Het doel was om te achterhalen wat ondernemers in Teylingen nodig hebben om succesvol te zijn en hoe een vernieuwd ondernemersplatform daaraan kan bijdragen. Sinds maart van dit jaar heeft TOV een interim-bestuur, dat als taak heeft meegekregen om in de komende periode alle ondernemers van Teylingen uit te nodigen om mee te denken over de opzet van een nieuw ondernemersplatform onder de naam Teylingen Ondernemers Platform (TOP).

Bijeenkomst

De resultaten zijn inmiddels bekend en worden voor belangstellenden gepresenteerd op dinsdag 26 juni om 19.30 uur in de grote zaal van Cheers (Herenstaat 106) in Voorhout. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de enquête gepresenteerd door Lance Cosaert, onderzoeker bij Erasmus Centre for Business Innovation.

Guy Seelen en Madeleine van der Steege staan vanuit het TOV-bestuur van de ondernemersvereniging kort stil bij de enquête.

Aanmelden

Vanwege het beperkte aantal plaatsen, wordt ondernemers gevraagd zich vooraf aan te melden. Voor meer informatie, kijk op www.teylingenov.nl. Voor ondernemers die niet aanwezig kunnen zijn, is het mogelijk om na afloop een samenvatting te ontvangen. Zij kunnen zich ook via de website daarvoor aanmelden.

Uit de krant