Afbeelding
Foto: pr.

Sportcafé Teylingen te gast bij De Vaste Voet

Sport

Teylingen • Stichting Sport Promotie Teylingen organiseert op maandag 25 juni een Sportcafé met als thema: 'Sportief (en Vitaal) Teylingen'. Het Café is te gast bij jeu de boules vereniging De Vaste Voet (Van Alkemadelaan 16) in Sassenheim.

De nieuwe portefeuillehouder Sport, wethouder Arno van Kempen, vertelt over de plannen die de nieuwe coalitie heeft voor de komende vier jaar op het gebied van sport. Daarnaast is het een goede gelegenheid om kennis te maken en/of de nieuwe portefeuillehouder te spreken. Voorafgaand vertelt voorzitter en gastheer Jos Buuron over De Vaste Voet, de ontwikkelingen die binnen de vereniging spelen, waaronder de onlangs geïnstalleerde ledverlichting. Het derde onderdeel is een clinic jeu de boules. Na een korte uitleg gaan de aanwezigen de baan op om tegen elkaar te spelen. Aansluitend is er een netwerkborrel tot ongeveer 19.00 uur.

Het Sportcafé wordt georganiseerd voor bestuurders van sportverenigingen, lokale politici, ondernemers en media en is gratis toegankelijk.

De inloop is vanaf 17.00 uur, het programma start om 17.20 uur. Het clubgebouw van Jeu de boules vereniging De Vaste Voet ligt achter sporthal De Wasbeek en voorbij jeugdcentrum Fascinus.

Kijk voor meer informatie op www.sportcafeteylingen.nl.

Uit de krant