De Jeugdband Adest Musica bestaat vijftig jaar. | Foto: pr.
De Jeugdband Adest Musica bestaat vijftig jaar. | Foto: pr. Foto: pr.

Zomeravondconcert door Adest Musica in Park Rusthoff

Verenigingen

Sassenheim • De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit het vijftigjarige jubileum. Op zaterdag 7 juli wordt dat met een zomeravondconcert in Park Rusthoff te Sassenheim gevierd. Alle muzikale afdelingen van 'Adest' verzorgen een optreden. De toegang is gratis. 

Als afsluiting van het voorseizoen wordt er een zomeravondconcert georganiseerd. Een concert met een informeel karakter, het publiek wordt dan ook gevraagd om zelf een kleedje, stoeltje, krukje of iets dergelijks mee te nemen.

Alle muzikanten doen mee

Park Rusthoff is open vanaf 18.30 uur, om 19.15 uur wordt het concert geopend. Hierna presenteren de muzikanten van het Aspirantenorkest, MiniKids, Adest Brass, Drum- en Showband en natuurlijk de muzikanten van de jarige Jeugdband zich aan het publiek. Om 22.00 uur wordt het concert gezamenlijk afgesloten en is er de mogelijkheid om een drankje te drinken in clubgebouw SCC 't Onderdak.

Tijdens het concert is horeca aanwezig in het park.

Jubileum

Het blijft dit jaar feest bij Adest Musica. Naast het zomeravondconcert wordt er op de eerste zaterdag van september een jeugdtaptoe in Park Rusthoff gehouden.

Uit de krant