| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

St. Matthias en Crescendo Sassenheim sluiten seizoen muzikaal af

Verenigingen

Teylingen • Harmonieverenigingen St. Matthias uit Warmond en Crescendo uit Sassenheim sloegen op zaterdag 7 juli de muzikale handen ineen voor een DuoConcert op eiland Koudenhoorn in Warmond. Onder het genot van een hapje en een drankje en een zwoele avondzon, genoten jong en oud van diverse muzikale kaskrakers. Daarnaast haalde St. Matthias en Crescendo Sassenheim gezamenlijk 160 euro op voor de nabijgelegen kinderboerderij De Kloosterhof dat in de nacht van 30 juni op 1 juli volledig is afgebrand.

Het Tweede Harmonieorkest van Crescendo, dat onder leiding staat van Joop Nijholt, beet het spits af met stukken van onder meer Adele, Michael Jackson, The Pink Panter en Can't stop the feeling van Justin Timberlake. St. Matthias sloot de avond af met het onder meer een spetterende Queen-medley en highlights uit Grease.

Vanaf september starten beide verenigingen wederom met een muzikaal seizoen waarin Crescendo onder meer zal gaan toewerken naar het 115-jarig bestaan. Meer informatie op www.crescendosassenheim.nl

Uit de krant