Met de actie 'Help Warmi uit de brand' wil de stichting zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat ook dit jaar Warmi door kan gaan. | Foto: pr.
Met de actie 'Help Warmi uit de brand' wil de stichting zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat ook dit jaar Warmi door kan gaan. | Foto: pr. Foto: pr.

Ook Warmi heeft hulp nodig na brand

Verenigingen

Warmond • Bij de brand bij de paardenstal op Koudenhoorn, zijn ook meerdere spullen van SKW/Warmi in vlammen opgegaan. De stichting, die ieder jaar activiteiten voor kinderen organiseert in de zomervakantie, vraagt inwoners om financiële steun.

Stichting Kindervakantiewerk Warmond verzorgt ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie een week vol activiteiten voor meer dan 200 kinderen uit Warmond: spelletjes, sporten, dansen, spooktocht en natuurlijk hutten bouwen. Door de brand op zondag 1 juli zijn de tenten, sport- en timmermaterialen en het podium van SKW/Warmi verwoest.

Doneren

Iedere bijdrage is meer dan welkom om de kinderen ook de komende jaren weer een onvergetelijke kindervakantieweek te bezorgen. De vakantieweek staat gepland van 20 tot en met 24 augustus.

Doneren kan op NL04 RABO 0367 7682 08 tav stichting kindervakantie werk warmond, in de collectebussen in winkels in Warmond of via doneeractie.nl (warmi). Daar is inmiddels ruim 2.100 euro van de benodigde 6.000 euro binnen.

Uit de krant