Afbeelding
Foto: pr.

Omtzigt nieuwe voorzitter Lionsclub Slot Teylingen

Verenigingen

Teylingen • Alex Omtzigt is de nieuwe voorzitter van Lionsclub Slot Teylingen. Op vrijdag 6 juli kreeg hij het voorzitterschap overgedragen van Peter van der Linden.

Tijdens de barbecue gaf Peter van der Linden (rechts op de foto), na het uitspreken van zijn dankwoorden aan zijn bestuur en zijn commissies, de voorzittersketting aan Alex Omtzigt (links op de foto). Omtzigt sprak vervolgens over het nieuwe seizoen en stond hij stil bij de nieuwe samenwerking met Lopen tegen Kanker in Warmond. De nieuwe voorzitter heeft zelf het initiatief genomen voor die samenwerking, die door de Lionsclub wordt ondersteund.

Van der Linden blijft nog een jaar in het bestuur, samen met Nico Aelen (secretaris) en Wilma Spruijt-Wagenmakers (penningmeester). Joost Verbaas komt het bestuur versterken als vice-voorzitter.

Aangezien de Lionsclub rekening houdt met de kindervakanties, gaan Omtzigt met zijn club weer actief aan de slag na de zomervakantie. Meer informatie staat op https://teylingen.lions.nl. | Foto: pr.

Uit de krant