Dit jaar is alweer de 15e Parkdienst. Een niet meer weg te denken belevenis. | Foto: PR
Dit jaar is alweer de 15e Parkdienst. Een niet meer weg te denken belevenis. | Foto: PR

Parkdienst Sassenheim: Heb je de smaak al te pakken?

Algemeen

Sassenheim Dit jaar vieren we de 15e Parkdienst op zondag 16 september, bij goed weer in het Park, bij slecht weer in de Pancratiuskerk.

Deze Dienst wordt georganiseerd dor de Raad van Kerken in samenwerking met de Oranje Vereniging Sassenheim. Het thema is 'Heb je de smaak al te pakken' . Voorgangers zijn Pastor P. Owel en Dominee H.Betting. De muzikale medewerking zal verzorgd worden door Gospelkoor Soul2Soul, een enthousiaste zanggroep. Voor de kinderen zijn ook activiteiten en wordt hun medewerking ook gevraagd. Direct na de Dienst wordt u koffie/thee met cake aangeboden en vervolgens kunt u een lekker wijntje proeven van Koos en Chantal Langeveld die bereid zijn gevonden een lekkere wijn aan te bieden en daarnaast een stukje hartige taart!

Meekijken via internet
Deze Parkdienst zal worden opgenomen en live uitgezonden door Live Media. De Parkdienst is te zien via een livestream op: www.pgsassenheim.nl en www.facebook.com/Julianakerk. Meer info op de website van de sassenheimse kerken. Via de Kerkomroep wordt de Dienst in geluid uitgezonden, maar zoek ons ook op Facebook. Voor vragen kunt u ook terecht op Parkdienstsassenheim@gmail.com

Muziek van 'Hart tot Hart'
Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim zal op zondag 16 september 4-stemmig muzikale inkleuring geven aan de jubileumeditie van de Parkdienst. De koorleden hebben, net als bij de oecumenische dienst, een verschillende kerkelijke en soms ook niet kerkelijke achtergrond. Soul2Soul zal met haar muziek 'van hart tot hart' troosten, ontroeren en aanzetten tot blijdschap. De aanvang is 10:00 uur en het koor start vóór aanvang van de dienst. Verdere informatie over het koor, zie www.gospelkoor-soul2soul.nl.

Donderdag 20 september houdt Gospelkoor Soul2Soul een Open Repetitie om nieuw leden te werven. Loop ter kennismaking gerust de Havenkerk te Sassenheim binnen en ervaar de gemoedelijke sfeer bij dit koor.
U bent van harte welkom vanaf 20:00 tot 22:00 uur.

Uit de krant