De Voorhoutse Lise Smit (l) is één van de genomineerden voor de  L'Oréal Professionnel Color Contest. | Foto: PR
De Voorhoutse Lise Smit (l) is één van de genomineerden voor de L'Oréal Professionnel Color Contest. | Foto: PR

L'Oréal Professionnel Color Contest nominaties Tim Kruik Hairstudio

Algemeen

Zowel Lise Smit uit Voorhout als Sandra Kamer uit Noordwijkerhout, beide werkzaam bij Tim Kruik Hairstudio, zijn genomineerd voor de L'Oréal Professionnel Color Contest.

Lise is genomineerd in de categorie Color Me French wat staat voor natuurlijke maar toch multidimensionale haarkleuren, met een Franse touch. Lise is op dit gebied een ware expert en gaat ook geregeld mee met Tim Kruik bij het geven van educatie in kapsalons door heel het land.
Sandra is ook genomineerd de categorie Color Me French en is daarnaast nog genomineerd in de categorie Color Addict. In deze categorie draait alles om kleuren en effecten die een statement maken. Dit is bij Sandra op haar lijf geschreven. Sandra werkt regelmatig achter de schermen voor kleurshows en kleurtrainingen. Daar past een nominatie voor de categorie Color Addict perfect bij. Tijdens een professionele fotoshoot hebben de finalisten, in samenwerking met een make-up artist, de kleurcreaties optimaal in beeld gebracht. Hieronder vind je de creaties van Lise en Sandra.
Tim Kruik is ontzettend trots op de dames; "De passie van zowel Lise als Sandra ligt echt in het kleuren, en dat is ook te zien in hun
werk. Ze genieten ervan om voor elke klant een unieke en passende haarkleur te creëren. Deze nominaties zijn een pluim op hun werk!".

Uit de krant