Afbeelding
Foto: pr.

'Lijk in de kast' bij Sint Matthias

Verenigingen

Warmond • Toneelgroep Matthias speelt op zaterdag 6, vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober het toneelstuk 'Lijk in de kast' van toneelauteur en recensent Anne Terwisscha.

De klucht, in drie bedrijven, is ingestudeerd onder leiding van de ervaren Noordwijkse regisseur Sjaak van Schie. Het verhaal gaat over twee lijsttrekkers van plaatselijke politieke partijen die elkaar stevig in de haren zitten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. In de peilingen staan ze nagenoeg gelijk en samen met hun politieke adviseurs proberen ze deze nek-aan-nek race in hun voordeel te beslechten. Uiteraard komen ze daarbij nogal wat hobbels tegen.

Kaartverkoop

De voorstellingen zijn in theater het Trefpunt (Herenweg 80) en beginnen allemaal om 20.15 uur. De toegang bedraagt 6 euro per persoon en kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het stuk aan de deur van het theater. Donateurs krijgen gratis toegang. Tijdens de pauze zijn er lootjes voor de loterij te koop om een deel van de kosten van de voorstelling te financieren. De toneelvoorstellingen van Matthias zijn verder mede mogelijk door steun van het Jacoba van Beierenfonds.

Uit de krant