Kinderburg opent Kinderboekenweek met silent disco | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Leerlingen doen zelf mee in het verhaal van Lieve Lieven. | Foto: pr./Arjan van der Zwart
Leerlingen doen zelf mee in het verhaal van Lieve Lieven. | Foto: pr./Arjan van der Zwart (Foto: pr./Arjan van der Zwart)
Sassenheim

Kinderburg opent Kinderboekenweek met silent disco

Sassenheim • Wethouder Arno van Kempen gaf op woensdag 3 oktober het startsein voor de Kinderboekenweek 2018. Met een unieke silent disco bracht de bibliotheek verhalen tot leven op basisschool de Kinderburg.

De Bibliotheek Bollenstreek draagt bij aan zoek- en leesplezier van kinderen. De bibliotheek doet dat door verhalen uit boeken tot leven te brengen. Dit motiveert om meer te gaan lezen. Niet alleen in de bibliotheek, ook op basisscholen, organiseert de Bibliotheek Bollenstreek activiteiten. 

De silent disco voorstelling 'Lieve Lieven' is daar een voorbeeld van. Deze silent disco is een uniek concept. Nog niet eerder is op deze manier een verhaal vertelt. In de voorstelling beleven en spelen kinderen samen een verhaal over vriendschap. Zij worden opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>