Wens zieke oma Gerry in vervulling: met het hele gezin naar Disneyland Parijs | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Regio

Wens zieke oma Gerry in vervulling: met het hele gezin naar Disneyland Parijs

Foto: pr.

Sassenheim/Lisse • Gerry van Amersfoort had nog één wens: samen met haar kinderen en kleinkinderen naar Disneyland Parijs. Eind september ging die wens in vervulling.

De inwoonster van Lisse heeft kanker en zit in haar laatste levensfase. Door haar ziekte is het bezoek aan het pretpark in Frankrijk niet eenvoudig. De reis vraagt om veel medische voorzorgsmaatregelen, waarvan de kosten behoorlijk oplopen. Om het toch mogelijk te maken, werd in augustus tijdens een speciale actiedag in speeltuin Bijdorp in Sassenheim zoveel mogelijk geld opgehaald. Aan het einde van de emotionele dag werd duidelijk dat het benodigde bedrag binnen was.

Lach en traan

Inmiddels is de familie naar Disney geweest, vertelt dochter Joan, die samen met stichting Dreams4you de actiedag voor haar moeder organiseerde. "Het laatste weekend van september is de wens van mijn moeder in vervulling gegaan. Wat was het mooi! Ze heeft zo genoten van alles, met een lach, maar zeker ook met een traan."

Bedankjes

In totaal werd met de actie 10.000 euro bijeengebracht. Joan wil namens de familie iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. "Tijdens de actiedag was hartverwarmend om te zien hoeveel vrijwilligers mee wilden doen. Er was zelfs een mevrouw van 85 jaar aanwezig die de hele dag koffie met gebak heeft verkocht voor het goede doel. Er kwam ook iemand langs om geld te brengen voor een bus, zodat we daarmee met z'n allen naar Disney konden gaan. Mijn moeder is die dag overrompeld door de hoeveelheid mensen die erbij aanwezig waren en langskwamen. Het was voor haar, en voor ons, erg emotioneel. Via deze weg willen nogmaals iedereen bedanken die heeft geholpen om de droom van mijn moeder werkelijkheid te laten worden!".

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>