Afbeelding
Foto: pr.

Speeltuin Het Vossenhol zoekt dringend nieuwe bestuursleden

Algemeen

Warmond • Speeltuin Het Vossenhol aan de Bernhardstraat is op zoek naar vier nieuwe bestuursleden. Lukt dat niet in de komende maand, dan houdt de stichting op te bestaan en worden geen activiteiten meer georganiseerd.

De in 2013 geheel vernieuwde speeltuin heeft alles in huis: een mooi pannavoetbalveld, kabelbaan, klimtoren, groot klimkasteel met glijbaan, diverse schommels, afgescheiden peuterspeelplek met zand en zandspeelgoed, wipwap, bankjes en een tafeltennistafel. De aanwezige blokhut kan gehuurd worden voor kinderpartijtjes. Alleen: het ontbreekt het Vossenhol aan een bestuur.

Enige tijd geleden is een oproep gedaan voor een nieuw bestuur, maar die heeft weinig vruchten mogen afwerpen. Er is één persoon die eventueel wil toetreden, maar dat is niet voldoende. Vier bestuursleden is wel het minimale wat nodig is.


Aanmelden voor 1 november

De werkzaamheden van het bestuur omvatten het organiseren van zo'n vier a vijf activiteiten per jaar, het bijhouden van de ledenadministratie, het innen van donateursgeld, het maken een nieuwsbrief en flyers, het bijhouden van de website en het verhuren van de blokhut. Het Vossenhol doet hierbij een laatste oproep aan potentiële bestuursleden om zich voor 1 november te melden. Mochten er geen aanmeldingen zijn dan zal de Stichting Het Vossenhol worden ontbonden. De speeltuin blijft wel bestaan, maar er zullen geen activiteiten meer plaatsvinden. Nieuwe bestuurders kunnen zich aanmelden kan via de mail:  info@speeltuinhetvossenhol.nl.


 

Uit de krant