Afbeelding
Foto: pr.

Koop de Herenstraat, Sportpark Elsgeest of Station Voorhout met Monopoly Voorhout

Zakelijk

Voorhout • Voorhout heeft sinds deze week zijn eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly. Supermarkt Plus van Dijk heeft in samenwerking met Identity Games International uit Rotterdam deze Voorhoutse editie ontwikkeld, met daarin herkenbare straten, locaties en evenementen. Er zijn duizend exemplaren geproduceerd.

"Afgelopen juni deden we een oproep aan onze klanten via facebook. De strekking luidde: 'Welke straten mogen niet ontbreken?'. Honderden reacties via Facebook, mail en persoonlijke benaderingen volgden. Genoeg input om het ludieke spel vorm te geven. Bepaalde teksten, vlakverdelingen en spelonderdelen staan vast. Wel hadden we de vrijheid om deze om te buigen naar lokale verwijzingen. Dit bleek een lastige afweging, vooral bij het bepalen van de straten. Over de highlights waren we het snel eens. Zo mocht de Voorhoutse kermis en luchtkussenfestival niet ontbreken. Wij zijn erg enthousiast over deze unieke spaaractie en hopen onze klanten ook. We kwamen op het idee via onze Plus collega's en omdat het een lokaal karakter betreft, past het goed bij onze winkel", aldus supermarkt-eigenaar Joop van Dijk.

Het spel heeft in totaal 25 Voorhoutse straten die te koop zijn, waaronder de Herenstraat, Jacoba van Beierenweg en de Teylingerdreef. Voor wie altijd al een NS-station heeft willen bezitten, is dit de kans.

Kortingsactie

Bij elke 10 euro aan boodschappen in de supermarkt ontvangt de klant tot en met zondag 1 december een zegel. Een volle kaart staat gelijk aan een korting van 20 euro op het bordspel ter waarde van 49,95 euro (dus 29,95 euro bijbetalen), of vijf euro korting op de boodschappen, tot 8 december te verzilveren. Er zijn duizend spellen te koop, daarna geldt op is op.

De kortingsactie is inmiddels begonnen. Vanaf 1 december is het spel beschikbaar in de winkel. Mensen met een volle spaarkaart kunnen dan het spel ophalen. Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren met één volle spaarkaart mogelijk. De losse verkoop start na de spaaractie, dus na 1 december.

Uit de krant