Afbeelding
Foto: pr.

Culinaire verrassing bij geschenkboek 'Je bent wat je leest'

Algemeen

Teylingen • In november staat de Bibliotheek Bollenstreek in het teken van Nederland Leest. Dit jaar is het thema van deze feestelijke maand: voeding. Om heel Nederland aan het lezen te krijgen is het geschenkboek Je bent wat je leest de hele maand gratis op te halen in de bibliotheek. Ronald Giphart schreef het voorwoord.

Het geschenkboek is exclusief geschreven voor bibliotheken en in november, zolang de voorraad strekt, gratis op te halen in de bibliotheek. Het is een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter. De auteurs zijn: Rosanne Hertzberger, Charlotte Kleyn, Marion Pauw, Joël Broekaert en Pierre Wind.

In alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek wordt het geschenkboek aantrekkelijk gepresenteerd. Op donderdag 1 november wordt het boek samen met een hapje van een lokale ondernemer aangeboden aan bezoekers van de bibliotheek in Sassenheim. Op vrijdag 2 november bieden we dat aan aan bezoekers van de Bibliotheek in Warmond en Voorhout.

Ronald Giphart geeft op vrijdag 2 november een lezing tijdens een culinaire avond in de Bibliotheek in Noordwijk. meer op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Uit de krant