| Foto: archief/fbps/ Carolina D’Andrea
| Foto: archief/fbps/ Carolina D’Andrea Foto: Carolina D’Andrea

Sintvoorstellingen in 't Onderdak en Het Trefpunt

Activiteiten

Sassenheim • Sinterklaasgroep Bollenstreek speelt op zondagmiddag 25 november het verhaal 'Waar is het paard van Sinterklaas'? in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). 

Sinterklaas rijdt met zijn paard elke nacht over de daken in Nederland. Door storm en wind, bij regen en hagel, ze zijn altijd op het dak te vinden. Dan is het op eens zover, de goede Sint en zijn paard worden verkouden. Ze zijn helemaal vergeten om een sjaal om te doen. Pillen en een hoestdrankje moeten ervoor zorgen dat ze snel beter zijn en weer het dak op kunnen. Als de stalpiet en de paardenpiet in de manege komen om het paard eens lekker te verwennen met een heerlijk ijsje, ontdekken zij iets, iets dat geheim moet blijven voor Sinterklaas. Een bezoekje aan de winkel van juffrouw Dobbelsteen zou een oplossing kunnen brengen voor hun probleem. Maar is dat wel zo en kunnen de pieten hun geheim bewaren? Dat gaan jullie zien in de musical 'Waar is het paard van Sinterklaas?'

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn twee uitvoeringen. De eerste begint om 13.00 uur en de tweede om 15.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.

Pakjesraadsel in Het Trefpunt

Als Anne wakker wordt, vindt ze een baksteen in haar schoen. Dat is een raar cadeau! Op zaterdagmiddag 1 december om 14.00 uur speelt kindertheater Kijk Haar Nou de voorstelling 'Het pakjesraadsel' in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80) in Warmond.

Sint is al weer bijna in het land en ieder kind mag dan natuurlijk zijn schoen zetten. Zo ook Anne, maar als ze wakker wordt, vindt ze een baksteen! Dat is een wel heel vreemd cadeau. Ze schrijft een brief aan Piet. Ook die heeft zoiets vreemds nog nooit meegemaakt. Waar zijn de echte cadeautjes gebleven? Het heerlijk avondje komt er al snel aan. Zal het Piet lukken het raadsel op tijd op te lossen of blijven de schoentjes dit jaar leeg? Albert Heijn Warmond (Dorpsstraat 2) werkt voor deze kindervoorstelling samen met Theater Het Trefpunt. Met een spaaractie kunnen klanten gratis naar de voorstelling.

Uit de krant