Ton Arroyo is al 55 jaar verbonden aan Foreholte. | Foto: pr.
Ton Arroyo is al 55 jaar verbonden aan Foreholte. | Foto: pr. Foto: pr.

Jan Regeer en Ton Arroyo ereleden bij Foreholte

Sport

Voorhout • Tijdens de 86e algemene ledenvergadering van Foreholte zijn Jan Regeer en Ton Arroyo benoemd tot erelid van de voetbalvereniging.

Jan Regeer is elf jaar voorzitter geweest en zwaaide tijdens deze vergadering af. Onder zijn leiding groeide de vereniging enorm in ledenaantal en wist hij de cultuur te bewaken. Dit alles vanuit het geldende perspectief van de normen en waarden. Diverse mijlpalen zijn de familiedag, de veiling, de scheidsrechterscommissie, de sponsorclub en de financiële gezondheid van de vereniging. Regeer zal als vrijwilliger betrokken blijven bij de club en zal als bestuursvertegenwoordiging de uitwedstrijden van het eerste elftal blijven bezoeken.

Trainer, vrijwilliger, bestuurder

Ton Arroyo is zo'n 55 jaar als speler, trainer, vrijwilliger, bestuurder aan Foreholte verbonden. Naast trainer en jeugdtrainer -in totaal 28 jaar- is Arroyo barmedewerker, toernooicommissie, kampstaf en zelfs scheidsrechter geweest. Hij heeft zich voornamelijk op voetbaltechnisch vlak zeer verdienstelijk gemaakt als lid van de technische commissie, en als voetbaltechnische zaken heeft hij van Foreholte een stabiele tweedeklasser gemaakt. Arroyo blijft betrokken binnen net technisch hart van Foreholte.


Jan Regeer is benoemd tot erelid bij zijn afscheid als voorzitter. | Foto: pr.

Uit de krant