Chantal Slegtenhorst verzilverde de toegekende strafworpen. | Foto: pr.
Chantal Slegtenhorst verzilverde de toegekende strafworpen. | Foto: pr. Foto: pr.

Foreholte zonder punten naar huis

Voorhout • Foreholte komt in de wedstrijd tegen Borhave vooral na rust tekort. Door een dip in de tweede helft moeten de Voorhoutse handbalsters zonder punten naar huis.

Borhave staat zevende, maar Foreholte zou een spannende pot tegen de ploeg uit Borne kunnen spelen. De start was goed en de eerste helft werd een gelijk opgaande wedstrijd. Toch sloop er een korte slechte fase in, waardoor de ruststand 17-12 in het voordeel van Borhave was.

De tweede helft startte aan Voorhout-zijde matig en meteen werd het gat negen doelpunten. Teveel één-tegen-één duels werden verloren. Daarna herstelden de dames zich en kwam Foreholte terug tot een 24-19. Opnieuw een slechte fase zorgt voor de uiteindelijke 34-25 eindstand.