Claire van der Werff wil in het voorjaar meedoen aan de Fjällräven Polar. Daarvoor moet ze zoveel mogelijk online stemmen verzamelen. | Foto: pr.
Claire van der Werff wil in het voorjaar meedoen aan de Fjällräven Polar. Daarvoor moet ze zoveel mogelijk online stemmen verzamelen. | Foto: pr. Foto: pr.

Help Claire aan stemmen voor deelname aan de Fjällräven Polar

Algemeen

Warmond • Het staat bovenaan haar wensenlijstje: meedoen met de Fjällräven Polar. Een 300 kilometer lange sledetocht door uiterste Noorden van Scandinavie. Claire van der Werff uit Warmond is er klaar voor. Ze heeft alleen nog een ding nodig: zoveel mogelijk stemmen.

Het leven van Van der Werff (33) staat al voor een groot deel in het teken van actie en avontuur. Ze werkt bij een organisatiebureau voor zakelijke evenementen en is in haar vrije tijd actief bij nationale klimwedstrijden. "Voor mij is ontspannen één zijn met de natuur. Wandelen door de polder, bivakkeren in de Eifel, speleologie in de Ardennen, skiën in de Alpen: Het geeft mij rust en tegelijkertijd energie."

Stemmen!

Sinds 1997 organiseert het outdoormerk Fjällräven de tocht in het hoge Noorden. Een selecte groep mensen van over de hele wereld mag in het voorjaar deelnemen. Voorwaarde is dat zij zoveel mogelijk stemmen krijgen op de speciale website. Ook Van der Werff maakte een video. Stemmen kan nog tot en met 15 december via deze link. Of scan de QR-code onderaan dit artikel. 

Donatie voor iedere stem

Voor iedere stem doneert Van der Werff 0,01 euro aan de stichting ZoekJeMee, een organisatie die ondersteund bij vermissing van personen. Een doel wat dichtbij haarzelf blijft: in haar vrije tijd is ze lid van de INSED en helpt, samen met haar hond, met de zoektocht naar vermiste personen.

Uit de krant