Afbeelding
Foto: pr.

Sintvoorstelling over 'Ietsiepietsie Pietje'

Activiteiten

Voorhout • Toneelvereniging Cultuur Verheft speelt op zondag 25 november om 11.00 en 14.30 uur voor de jongste inwoners een leuke familievoorstelling rondom het feest van Sinterklaas in Cheers! (Herenstraat 106).

Tijdens deze voorstelling krijgt het kleine pietermannetje Ietsiepietsie les van zijn vader om straks een goede pieterman te worden. Maar ja, ook pietermannen maken fouten... En komt het wel goed met Sjakie die voor straf op zijn slaapkamer zit? En waar zijn alle cadeautjes?

De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop bij de speelgoedwinkel Toys2Play in Voorhout. Na afloop van de voorstelling komt Sinterklaas nog even langs en kunnen kinderen met hem op de foto.

Bezoek het Sinterklaashuis

Als Sinterklaas in Voorhout is, neemt hij zijn tijdelijke intrek in het Sinterklaashuis aan de Herenstraat 122a, de voormalige winkel van Mitra. Het Sinterklaashuis is niet altijd open, maar wel op vrijdag 23 november van 16.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen meedoen aan de sinterklaasbingo. De entree bedraagt 1 euro. Op vrijdag 30 november is het knutseluur van 16.00 tot 17.00 uur. Ook dan is de entree 1 euro. Op zaterdag 1 december is de Sint thuis van 13.00 tot 15.00 uur. Kinderen kunnen op de foto met Goedheiligman of een pepernootspelletje doen. Het Sinterklaashuis is een activiteit van toneelvereniging Cultuur Verheft en het Citymanagement. Meer op www.cultuurverheft.nl.

Uit de krant