Klassieker gestaakt na overlijden vader van scheidsrechter

Sassenheim • Al jaren zijn de wedstrijden tussen de vrouwen teams van Saestum en Ter Leede een klassieker in de Nederlandse top van het vrouwenvoetbal. Op zaterdag 24 november stonden beide teams in Zeist weer tegenover elkaar.

De eerste helft liet een enerverend gevecht zien waarbij Ter Leede in eerste instantie de lakens uitdeelde, op een via Kitty Susan 0-1 voorsprong kwam maar vervolgens werd overvleugeld door Saestum. Dit leverde de verdiende gelijkmaker op.

Overleden

In de rust kreeg de scheidsrechter de heer van Aller het trieste bericht dat zijn vader was overleden. Hij kon de wedstrijd niet verder leiden en aangezien er geen acceptabele vervanger aanwezig was, werd de wedstrijd met de 1-1 stand gestaakt. Wanneer het restant zal worden uitgespeeld is aan de KNVB.