Afbeelding
Foto: archief/pr.

Dames VCS winnen twee keer in één week

Sport

Sassenheim • Na een paar punten te hebben laten liggen in de uitwedstrijden tegen Gemini-Kangeroes en Kratos, zet VCS dames 1 de zegereeks gelukkig weer voort.

Leython dames 4 werd op 22 november met 4-0 naar huis gestuurd. Vorige week werden er in verband met de bekercompetitie wederom twee wedstrijden gespeeld. Beide wedstrijden wordt gebruik gemaakt van invalster Chanique Haegens uit dames 2 op de libero-positie.

Gevarieerd gevolleybald

Op maandagavond 26 november ontving VCS Delta dames 2 in de bekercompetitie, en speelt een zo goed als perfecte wedstrijd. De speelsters zijn stuk voor stuk alert, er worden meerdere sterke serviceseries afgeleverd, bijna alle ballen worden van de grond afgehouden en er wordt gevarieerd gevolleybald. Zeer terecht met 3-0 winst als resultaat.

Koppositie

Ook donderdag 29 november tegen Aspasia domineert VCS deze reguliere competitiewedstrijd. Passer-loper Denise van Goeverden speelt dan weer haar eerste rally's mee, na er een tijdje uit te zijn geweest in verband met zwangerschap. De setstanden (25-23, 25-19, 25-18 en 25-12) geven wel weer dat VCS volledig de controle had. Deze week hebben de dames gelegenheid om hun koppositie verder te verstevigen in de uitwedstrijd tegen de nummer 3, Timios (Boskoop).

Uit de krant