Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

VCS heren winnen van Gemini Kangeroes

Sport

Sassenheim • VCS en Gemini Kangeroes strijden allebei tegen degradatie. Op donderdag 6 december troffen ze elkaar, waarbij VCS aan het langste eind trok.

VCS heeft tot op dit moment een stroef seizoen, na een slappe seizoen start, lijkt het team de laatste weken weer aan strijdlust te hebben gewonnen en het was nu tijd om een duidelijke overwinning neer te zetten tegen Gemini, dat hekkensluiter is in de Promotieklasse.

Weerzien

De wedstrijd werd een bijzonder weerzien voor Jotti Hamerlinck, die anderhalf jaar geleden door de talentenscouts van VCS bij Gemini Kangeroes werd weggeplukt.

Aanvalsdruk

VCS begon te slap en dat resulteerde erin dat de eerste set werd verloren, waarbij VCS nog sterk terugkwam aan het einde van de eerste set. Het team besloot zich daarna niet meer de kaas van het brood te laten eten en won de drie opvolgende sets.Doorslaggevend was de aanvalsdruk op midden bij VCS en de fouten last bij Gemini.

Middenmoot

De mannen van Herman Versluis vinden hiermee weer de aansluiting bij de middenmoot en zouden zichzelf een groot plezier doen, door op vrijdag 14 december Taurus in eigen huis te verslaan en zo goed het kerstreces in gaan.

Uit de krant