In het project Singels gaan 37 woningen in de verkoop. | Foto: pr.
In het project Singels gaan 37 woningen in de verkoop. | Foto: pr. Foto: pr.

Start voorverkoop nieuwbouw in deelgebied Singels van Hooghkamer

Zakelijk

Voorhout/zakelijk • De voorverkoop van 37 nieuwbouwwoningen in Hooghkamer start op woensdag 19 december, tussen 17.00 en 20.00 uur bij Max Sedelaar Makelaars (Componistenlaan 71). In deze verkoopfase worden 30 zeer ruime eengezinswoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning aangeboden.

De woningen die te koop worden aangeboden zijn royaal bemeten, vanaf maar liefst circa 160m2 vloeroppervlakte. Allen zijn voorzien van een zonnige achtertuin en een deel van de woningen zijn nabij of aan het water gelegen en geven een mooi zicht op de weilanden.

De woningen zijn gasloos en onder andere voorzien van een duurzame warmtepomp. Kopers kopen de woning compleet met luxe badkamer en keuken. Tevens zijn er nog diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw en extra kamers, mogelijk.

Tijdens het presale event kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over de verschillende woningtypes en is de verkoopbrochure beschikbaar. Vanaf dan kunnen zij zich alvast inschrijven voor de woning(-en) van hun voorkeur.

Singels

De ontwikkeling van de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout is in volle gang. Het laatste deelgebied, Singels genaamd, is nu aan de beurt. In Singels is aandacht voor de natuur en biodiversiteit: afwisselende waterpartijen, duurzame beplanting, (speel-)plekken voor jong en oud en toepassing van duurzame materialen.

Uit de krant