Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Workshop Windows 10 in bibliotheek Warmond

Warmond • De bibliotheek Sassenheim biedt al enige tijd in samenwerking met Seniorweb Windows 10 workshops aan. Ook in het begin van 2019 zijn deze workshops, dit keer in Warmond.

De volgende workshops zijn te volgen: Maandag 7 januari: Basis Windows 10, maandag 14 januari: Bestandsbeheer, maandag 28 januari: Internet, maandag 4 februari: Fotobewerking en maandag 11 februari: Word. Al deze programma's bevinden zich in Windows 10.

De workshops van elk twee uur worden gehouden op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek van Warmond (Herenweg 80). Er wordt gewerkt in kleine groepjes. Het maximum aantal deelnemers is 6. Een laptop meenemen is niet nodig, deze staat klaar in de bibliotheek.

De kosten voor deze workshops zijn per keer 5 euro voor leden van de bibliotheek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet leden.

Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek geregeld worden en ook via www.bibliotheekbollenstreek.nl Daar staat ook meer informatie over de cursussen.

Meer berichten