Afbeelding
Foto: pr.

Vertelvoorstelling 'Tobias en zijn kameel' in alle bibliotheken

Activiteiten

Teylingen • In de kerstvakantie speelt in de drie bibliotheken in Teylingen de vertelvoorstelling 'Tobias en zijn kameel': een muzikaal sprookje voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Deze voorstelling vertelt een wat ongewoon, maar spannend verhaal over Tobias. Tobias is een eigenzinnige en avontuurlijke jongen die met zijn kameel de wereld intrekt en zijn telefoon thuis laat. 'Anders ben je toch niet echt weg!' vindt hij.

Tobias gaat op zoek naar het land zonder grenzen. Onderweg beleeft hij van alles, ontmoet bijzondere mensen, wordt belaagd door een tijger, leert sterren lezen en ontdekt wat wijsheid is. Een spannend verhaal over durf, open blik en ontwikkeling. Ogenschijnlijk gaat het niet over kerst. Geen herdertjes, Jozef en Maria, geen Go en ook geen rendier Rudolf, arrenslee of kerstman… maar toch!

Wanneer waar en kaarten

Deze vertelvoorstelling is op zaterdag 29 december om 14.00 uur te bezoeken in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Warmond. Op donderdag 3 januari om 11.00 uur in vestiging Sassenheim. En in vestiging Voorhout speelt de voorstelling op donderdag 3 januari om 14.00 uur.

Voor kinderen die lid zijn van de Bibliotheek kost een kaartje 2,50 euro. Voor kinderen die geen lid zijn is dat 3,50 euro. De kaarten zijn online te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl en in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek. Na afloop krijgen alle kinderen het boek 'Tobias en zijn kameel' gratis mee naar huis.

Uit de krant