Gildemeesters overhandigen cheque aan onderzoeksteam LUMC | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Picasa
Regio

Gildemeesters overhandigen cheque aan onderzoeksteam LUMC

Regio •De Gildemeesters Bollenstreek organiseerden dit jaar het Bollenstreekgala. Dit vond 10 november plaats bij Hotel Van der Valk in Sassenheim. Er waren in totaal 260 gasten aanwezig.

Vooraf was besloten dat de netto-opbrengst van het gala verdeeld zou worden tussen enerzijds het kankeronderzoek aan het LUMC en anderzijds het Museum De Zwarte Tulp ten behoeve van de uitbreiding.

Half december overhandigde de voorzitter van de Gildemeesters, Jan van Vliet, het bestuur van Museum De Zwarte Tulp reeds een cheque van 10.000 euro. Maandag 24 december toog een delegatie van de Gildemeesters naar het LUMC in Leiden om daar de andere cheque van eveneens 10.000 euro te overhandigen. Professor dr. Rob Tollenaar legde nogmaals uit wat het onderzoek inhoudt en hoe belangrijk dit is. Daarna sprak dr. Wilma Meskers over de vorderingen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn. Gevraagd naar een voorzichtige prognose van een mogelijke start bij patiënten werd een drietal jaren genoemd. Na deze uitleg volgde de overhandiging van de cheque door Jan van Vliet, die met veel dankbaarheid aanvaard werd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>