Liliane de Graaf en Onno Innemee in het theater. | foto: Harry Tromp
Liliane de Graaf en Onno Innemee in het theater. | foto: Harry Tromp Foto: pr.

Fictieve tinderdate in 'Verschil moet er zijn'

Cultuur

Sassenheim • Onno Innemee en Liliane de Graaf kennen elkaar van Tinder, zo beweren ze. De rode draad in hun voorstelling 'Verschil moet er zijn' vormt een fictieve eerste date tussen de twee. Op vrijdag 25 januari om 20.15 uur staan Innemee en de Graaf in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40A) samen met pianist Rik Tonino.

Innemee is de oude kalende man, een gescheiden vijftiger die zijn date met een valse profielfoto heeft gelokt, 'want op de echte foto reageert niemand'. De Graaf is de jonge, knappe maar te veel eisende vrouw, die iedere man zou kunnen krijgen, maar ze allemaal afwijst omdat ze niet goed genoeg zijn.

Generatiebreuk

Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar duidelijk een generatiebreukje zichtbaar, humor is wat hen bindt. De muzikale talenten van haar en de humor en jarenlange ervaring van hem zorgen voor een theatraal hoogtepunt. De cabaretiers naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Alleen dat al staat garant voor een unieke avond.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via www.hetonderdak.nl.

Uit de krant