Chantal Slegtenhorst weet het doel zestien keer te vinden en is topscoorder. | Foto: pr. Foto: pr.

Foreholte verliest van SEW

Voorhout • Na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd verloor Foreholte uiteindelijk met vier punten verschil van SEW.

Een goede start van de meiden in de eerste helft, waar Foreholte na een kwart wedstrijd met 1 doelpunt voor stond. Wat rommelige minuten met een aantal keer balverlies en wat onoplettendheid in de verdediging zorgde voor een vier punten achterstand met rust. De meiden van Foreholte hielden het geloof er in en na een goede bespreking werd gespeeld met Zoe de Ridder op de rechterkant. Anne stond in het begin van de tweede helft sterk te keepen en het aanvalsspel werd gevarieerder. Chantal Slegtenhorst kon daardoor veelvuldig scoren uit de hoek en vanaf de 7 meter. Uiteindelijk scoorde ze 16 keer.

Na 45 minuten was de stand gelijk en gingen beide ploegen de strijd aan die beide kanten op kon vallen. Terwijl Foreholte aanvallend een aantal slechte minuten had, maakte SEW een paar makkelijke doelpunten. Een time out zorgde ervoor dat de dames weer terugkwamen in de wedstrijd. Met nog anderhalve minuut op de klok veroverde Foreholte de bal maar was er balverlies. Uiteindelijk kregen de dames van Foreholte nog twee doelpunten tegen in de laatste minuut, wat resulteerde in een iets wat geflatteerde uitslag van 32-28.