Van der Hulst Bouwbedrijf is de winnaar van de KBB Award 2019. Op de foto (v.l.n.r.)  Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (plaatsvervangend voorzitter van de jury KBB Award) en presentator Allard Kalff.
Van der Hulst Bouwbedrijf is de winnaar van de KBB Award 2019. Op de foto (v.l.n.r.) Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (plaatsvervangend voorzitter van de jury KBB Award) en presentator Allard Kalff. Yvonne Körver Fotografie

Van der Hulst Bouwbedrijf winnaar KBB Award 2019

Zakelijk

Regio • Yvonne van der Hulst, directeur van Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse nam vanavond onder grote belangstelling de KBB Award 2019 in ontvangst uit handen van Arjan Bakker, voorzitter van de KBB (Kring Bedrijven Bloembollenstreek). 

Van der Hulst Bouwbedrijf is al jaren bezig met het ontwikkelen van energieneutrale woningen. Momenteel bouwen zij in Voorhout de Plus-op-de-Meterwoningen. Deze huizen van de toekomst leveren meer energie op dan nodig is in het dagelijks gebruik. Rob Pouw, plaatsvervangend voorzitter van de jury maakte de winnaar bekend. "De Menken Keuken en Van der Hulst Bouwbedrijf: Het zijn allebei topbedrijven van de Duin-en Bollenstreek. En zo totaal verschillend", aldus Pouw. 

De KBB Award-verkiezing wordt dit jaar voor de 30e keer door de KBB georganiseerd. Arjan Bakker, voorzitter: "De KBB ziet de award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in de regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn eerder winnaar geweest."
 

De Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) is een ondernemersvereniging van directeuren en eigenaren van grotere bedrijven in de regio. De KBB biedt leden een hoogwaardig netwerk met de organisatie van bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken.

Uit de krant