Jan Lindhout, Johan Faas en Krieno Bolt. | Foto: pr./Henk Maat
Jan Lindhout, Johan Faas en Krieno Bolt. | Foto: pr./Henk Maat Foto: pr./Henk Maat

Kringloopwinkel schenkt cheque aan Crescendo

Verenigingen

Sassenheim • Voorzitter Krieno Bolt en penningmeester Jan Lindhout van Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim hebben op zaterdag 26 januari een cheque van500 euro overhandigd aan voorzitter Johan Faas van Harmonievereniging Crescendo Sassenheim.

"Een complete verrassing waar we erg dankbaar voor zijn", reageert Johan Faas, voorzitter van Crescendo. Een doel voor het royale bedrag heeft Crescendo ook al voor ogen. "Dit jaar bestaat Crescendo Sassenheim als oudste vereniging van Teylingen exact 115 jaar. Met dit bedrag financieren we een speciaal voor dit jubileumjaar geschreven muziekstuk voor alle orkesten, gecomponeerd door niemand minder dan Michel de Haas".

Het muziekstuk wordt op 23 november gespeeld door alle orkesten van Crescendo. Meer informatie op www.crescendosassenheim.nl.

Oost-Europa en lokaal

Kringloopwinkel Op Dreef brengt normaal geld bijeen voor het Pastoraal Fonds. Dit fonds heeft als voornaamste doel om hulp te bieden aan mensen die wonen in landen in Oost-Europa. Met deze gift wil Kringloopwinkel Op Dreef laten zien dat ook een plaatselijke vereniging zoals Crescendo Sassenheim niet wordt vergeten.

Uit de krant