Jaap van Beelen:
Jaap van Beelen: "We hebben een vaste klantenkring opgebouwd zowel in de klein-zakelijke sector als bij particulieren." Tekst en foto: pr./Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

JJ Computerservice al vijftien jaar een begrip

Zakelijk

zakelijk • Het is alweer vijftien jaar geleden dat Jaap van Beelen en zijn zoon Jaap het pand aan de Essenlaan 46 in Sassenheim betrokken. Een sprong in het diepe? Nou dat was het zeker niet, want het bedrijf is in de loop der jaren een begrip geworden. Van Beelen had er vertrouwen in en dat is niet beschaamd geworden.

Van Beelen senior kijkt dan ook met voldoening terug op de stap die hij destijds heeft genomen. In de wereld van de hedendaagse technologie en communicatie stapte hij in een markt die volop mogelijkheden biedt. Dat hij een goede keuze maakte, blijkt wel uit de positie die JJ Computerservice inmiddels heeft verworven. "We hebben een grote vaste klantenkring opgebouwd zowel in de klein-zakelijke sector als bij particulieren. De klanten komen niet alleen uit Sassenheim, maar uit de hele Bollenstreek en verdere regio waar wij een goede naam hebben opgebouwd, "vertellen de ondernemers met bescheiden trots.

Zeer divers

JJ Computerservice is een bedrijf dat een zeer divers pakket aan diensten biedt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn echter de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Het aanschaffen van een nieuwe computer, laptop en randapparatuur voor een prima prijs/kwaliteit verhouding wordt begeleid met een deskundig advies zodat de klant tevreden de deur uitgaat. Ook voert het bedrijf in eigen beheer reparaties uit aan alle computerapparatuur. De service voert tot het aanleggen, beheren en het onderhoud van netwerken voor particulieren en bedrijven. Voor diverse Cloud diensten zoals online back-up en maildiensten is alle expertise in huis bij de ondernemers. Daarnaast heeft JJ Computerservice ook diverse beveiligingssystemen aan te bieden. In 2016 kwam er nog een extra service bij toen het DHL Parcelshop is geworden waardoor de consument ook voor pakketzendingen aan de Essenlaan 46 terecht kan. Kortom, JJ Computerservice is een vertrouwd adres voor velen. Meer informatie op www.jjcomputerservice.nl.

Uit de krant