Afbeelding
Foto: CC0

Kruidvat opent op woensdag 6 februari nieuwe winkel in Herenstraat

Zakelijk

Zakelijk • Klanten van Kruidvat uit Voorhout en omgeving kunnen binnenkort terecht aan de Herenstraat 92A. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Herenstraat 55 en opent op woensdag 6 februari de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Winkelmanager Patricia Bruggenkamp kijkt uit naar de opening van de winkel op de nieuwe locatie. "De winkel is overzichtelijker en toegankelijker dan voorheen. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Voorhout en omgeving van harte uit om bij ons aan de Herenstraat 92A te komen kijken!".

Verrassend, voordelig én toegankelijk

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Voorhout kunnen met een 'Jouw extravoordeelkaart' profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Kijk voor alle openingsaanbiedingen in De Teylinger van woensdag 30 januari.

Uit de krant