Digitaal loket gemeente altijd bereikbaar | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: PR Pexels
Teylingen

Digitaal loket gemeente altijd bereikbaar

Teylingen • Inwoners van Teylingen kunnen steeds meer producten van de gemeente digitaal aanvragen. "Met een druk op de knop een product of dienst aanvragen vanuit elke willekeurige plek. Daar hebben wij vorig jaar stevig op ingezet en blijven daarin vanzelfsprekend ontwikkelen," aldus wethouder Dienstverlening Rob ten Boden. "Voor de inwoner die dat nodig heeft of wenst, blijft de gemeente ook persoonlijk diensten verlenen".

Met de komst van digitale formulieren zijn de meeste papieren formulieren overgezet naar een zogenaamd slim formulier. Dit formulier kunnen bezoekers online invullen, digitaal terugsturen naar de gemeente. Als er kosten mee gemoeid zijn, kan de aanvrager via iDeal betalen. De aanvrager ontvangt een afschrift van het ingevulde formulier via e-mail. Zo kan de aanvraag vanuit elke willekeurige plek gedaan worden.

De komende tijd blijft de gemeente de slimme formulieren uitbreiden, zodat het voor inwoners steeds gemakkelijker wordt om producten en diensten aan te vragen.

Uittreksel

De digitale formulieren zijn te vinden op de webpagina van het product waar het om gaat zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel. De gemeente Teylingen scoort met het beschikbaar stellen van meer slimme formulieren boven het landelijk gemiddelde.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>