Infobijeenkomst over langer thuis blijven wonen door STEK en Vooruitgang | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Voorhout

Infobijeenkomst over langer thuis blijven wonen door STEK en Vooruitgang

Voorhout • Woonstichting STEK en woonstichting Vooruitgang organiseren in samenwerking met Seniorenvereniging Teylingen op dinsdag 19 februari een informatiebijeenkomst over langer thuis blijven wonen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is in De Verdieping (Aletta Jacobslaan 1). De toegang is gratis.

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. Maar wat als door (kleine) ongemakken hun woning aangepast moet worden? Wat zijn de mogelijkheden? Welke weg moeten zij bewandelen? Denken zij misschien aan verhuizen? Zijn zij verplicht om te verhuizen? Zomaar wat vragen die als eigenaar van een woning of als huurder op leeftijd op iemand af kunnen komen. Om op deze vragen antwoord te krijgen organiseert Seniorenvereniging Teylingen samen met de woonstichtingen Vooruitgang en Stek een informatieve bijeenkomst. De inloop is vanaf 13.30 uur.

Wachttijden

De informatiebijeenkomst gaat over mogelijkheden om zelfstandig te blijven wonen, aanpassingen in huis, de regelgeving in grote lijnen, hoe dat betaald word en inschrijven voor woningen of een woon- of zorgcentrum. Hoeveel seniorenwoningen telt Voorhout bijvoorbeeld? Zijn er wachttijden? Werken de woonstichtingen mee aan de bouw van woonservicezones?

De bijeenkomst is gratis voor alle senioren in de gemeente Teylingen, dus zowel leden als niet leden van Seniorenvereniging Teylingen zijn van harte welkom.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>