Team Van Ruiten schoonmaak wint tweede Teylinger Dictee | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Voorzitter Alex Omtzigt feliciteert Ronald van Ruiten met de winst van zijn team. | Foto: pr./Frans Eijck
Voorzitter Alex Omtzigt feliciteert Ronald van Ruiten met de winst van zijn team. | Foto: pr./Frans Eijck (Foto: pr./Frans Eijck)
Teylingen

Team Van Ruiten schoonmaak wint tweede Teylinger Dictee

Teylingen • De tweede editie van het Groot Teylinger Dictee, op maandag 11 maart, is gewonnen door de glazenwassers van team Van Ruiten schoonmaak. De winnaar van de individuele prijs, Pieter van Diepen uit Leiden, had slechts twee fout. 

De deelnemers hadden een hele kluif op het dictee, dat voor de tweede keer georganiseerd werd door Lionsclub Slot Teylingen. Ze streden om de teamprijs en om de beste individuele speller. Een team bestond uit drie tot vijf personen, waarbij iedere deelnemer individueel een dictee maakte. Op basis van het minst aantal fouten per team volgde de uitslag. Omdat niet alle teams gelijk zijn, telden de drie beste dictees mee voor het eindresultaat. Er was ook een prijs voor de persoon die de minste fouten had, los van de teams.

De opbrengst van het dictee ging naar het project 'Taal voor jou en je kind' van Bibliotheek Bollenstreek. Medewerkers van de bibliotheek ontvingen uit handen van voorzitter Alex Omtzigt de cheque van 2.000 euro.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>