Afbeelding
Foto: pr.

Kampvuur maken bij open dag scouting Scojesa

Verenigingen

Sassenheim • Scoutingroep Scojesa houdt op zaterdag 16 maart een open dag. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur binnenlopen om mee te doen met allerlei leuke activiteiten voor hun eigen leeftijdsgroep, om zo kennis te maken met het scoutingspel.

Zo kunnen de jongste kinderen bij de Bevers knutselen en spelen in het klauterbos of bij de Welpen levend stratego spelen en marshmallows roosteren. De oudere kids leren een toren 'pionieren', kampvuur maken en kunnen een sleutelhanger knopen. Alle activiteiten worden begeleid door de vrijwilligers van Scojesa.


Persoonlijke ontwikkeling

Ouders zijn ook van harte welkom, zij kunnen met een kop koffie of thee kijken hoe hun kinderen zich vermaken, een rondleiding door het clubhuis krijgen van een vrijwilliger of informatie over scouting en de vereniging inwinnen. Scouting biedt namelijk leuke en spannende activiteiten waarmee jongens en meiden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.


De open dag wordt gehouden bij het clubhuis van Scojesa aan de Sportdreef 6 in Sassenheim, naast sporthal De Korf. Voor meer informatie en de precieze planning voor de verschillende leeftijden kan men terecht op www.scojesa.nl.

Uit de krant