Kringloop Herenstraat 63 doneert voor NLdoet | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
De Keukenhofpassen worden overhandigd door Atie Paardekooper en Cyp Straathof (derde en vierde van rechts). | Foto: pr.
De Keukenhofpassen worden overhandigd door Atie Paardekooper en Cyp Straathof (derde en vierde van rechts). | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Kringloop Herenstraat 63 doneert voor NLdoet

Voorhout • NLdoet is een landelijke vrijwilligersactie, waarbij iedereen iets kan doen of kan betekenen voor een ander. Kringloop Herenstraat 63 droeg haar steentje bij in de vorm van tien Keukenhof passe-partouts voor  de bewoners van de verzorgingshuizen Bolero en Gerto uit Voorhout.

Het Palace Hotel in Noordwijk was de locatie waar voor de bewoners van de beide verzorgingshuizen op zaterdag 16 maart een gezellige dag werd georganiseerd.  Chris van Rooijen is als vrijwillige chauffeur betrokken bij Bolero en Gerto en organisator van deze jaarlijks terugkerende NLdoet. Hij werd getipt over de mogelijkheid om een donatie-aanvraag in te dienen bij de Stichting Kringloop Herenstraat 63. Dergelijke aanvragen worden door alle vrijwilligers van de kringloopwinkel beoordeeld. Over de aanvraag van Van Rooijen was iedereen het snel eens; doen!

Keukenhof

Tijdens deze dag hebben Cyp Straathof (voorzitter) en Atie Paardekooper (penningmeester) tien Keukenhof passe-partouts kunnen doneren. De bewoners, chauffeurs en begeleiders kunnen het hele seizoen 2019 dagelijks de Keukenhof bezoeken.

De organisator Chris van Rooijen gaat zeker volgend jaar zeker weer een aanvraag indienen bij de Kringloop Herenstraat 63.  "Het is super dat de kringloopwinkel dit doneert. Een bezoek aan De Keukenhof is voor veel bewoners niet zo gemakkelijk realiseerbaar en vanzelfsprekend. Het vergt vaak veel organisatie en is ook best kostbaar. Het is geweldig dat hiervoor nu toegangskaarten beschikbaar zijn!".

Donatie aanvragen

Ook een aanvraag doen voor een goed doel, een mooi initiatief of voor uw vereniging of stichting? Dat kan door een uitsluitend schriftelijk verzoek in te leveren in de winkel in Voorhout. In dit verzoek kunt u aangeven voor welk doel de aanvraag wordt gedaan en waarvoor de donatie wordt aangevraagd. Vergeet uw contactgegevens niet.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>