Zwerfafval opruimen tijdens Landelijke Opschoondag | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Zwerfafval opruimen tijdens Landelijke Opschoondag

Sassenheim • De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. Alle McDonalds restaurants in de regio Leiden hebben zich aangesloten en organiseren daarom allen op 23 maart een opschoonactie. In Teylingen zijn nog twee opruimuren.

Ook kunnen bewoners vrijwillig meehelpen. De crewleden van de Leidse restaurants zijn op zaterdag 23 maart tussen 13.00 tot 16.00 uur buiten te vinden. Benieuwd wat McDonald's achter de schermen allemaal doet? Loop dan tijdens deze dag even binnen. De managers geven een kijkje achter de schermen van het afvalverwerkingsproces.

Teylingen

In Teylingen zijn meerdere opruimacties: van 9.00 tot 13.00 uur bij de Rembrandtlaan in Sassenheim. Initiatiefnemer is Adrie van der Geer. Op donderdag 21 maart gaat BSO Bikkels van 15.30 tot 16.30 uur opruimen aan de Herenweg.

Leiden

De medewerkers van de McDonald's restaurants in het centrum gaan vanaf 23 maart structureel aan de slag tegen het zwerfafval. Zo wordt de Beestenmarkt dagelijks schoongemaakt en het Restaurant aan de Donkersteeg verzorgt het gebied rondom de Haarlemmerstraat. "Door deze momenten structureel in te plannen, hopen wij dat de omgeving schoner wordt", aldus Michel Kaptijn en Yuman Hau, restaurantmanagers van de vestigingen in de binnenstad. Bij het Leidse restaurant aan de Rooseveltstraat wordt er al tweemaal per dag een grote schoonmaakronde gelopen rondom het restaurant.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>