Schuif aan bij tweede 'ontmoeting aan tafel' | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay
Sassenheim

Schuif aan bij tweede 'ontmoeting aan tafel'

Sassenheim • De eerste editie van 'Ontmoeting aan tafel' zat binnen de kortste keren vol, en dus kijkt de organisatie uit naar de tweede bijeenkomst met maaltijd in de Julianakerk. Die is op zondag 31 maart en start om 17.15 uur. Aanmelden kan voor woensdag 27 maart.

"Al heel snel was onze 'tafel' vol," vertellen initiatiefnemers Wil de Ruijter en Marijke van den Beld. "We hebben zelfs al een paar mensen moeten teleurstellen. Het was een gezellige maaltijd, waarbij lekker gegeten werd en geanimeerd met elkaar gepraat. Of geluisterd, als iemand dat liever deed. Wel viel ons op dat het op één heer na, verder allemaal dames waren. Daarom nogmaals een oproep. Mensen (ook heren) die regelmatig alleen eten en het gezellig zouden vinden samen met anderen aan tafel te zitten, kunnen elkaar één keer per maand op zondagmiddag ontmoeten en voor 5 euro een maaltijd gebruiken. Stap over uw eigen drempel en kom het gewoon eens ervaren!"

Aanmelden verplicht

De inloop in de Julianakerk is vanaf 17.15 uur. Om 17.30 uur wordt het eten opgediend. De maaltijd bestaat uit drie gangen en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Het is noodzakelijk om vooraf aan te melden via Marijke (0252-217024 of pvandenbeld@online.nl). Vol is vol geldt ook bij 'Ontmoeting aan tafel'.

'Ontmoeting aan tafel' is pilot tot en met de zomer. Ook op zondag 28 april, zondag 26 mei en zondag 23 juni zijn etentjes. Bij voldoende animo komt er een vervolg.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>