Afbeelding
Foto: pr.Jasper Mol

Anna van der Werf uit Voorhout in provinciale voorronde Kunstbende

Algemeen

Voorhout • Anna van der Werf uit Voorhout heeft zich in de categorie 'Fashion' geplaatst voor de provinciale voorronde van Kunstbende, de jaarlijkse wedstrijd voor jonge kunstenaars.

De derde en laatste Selectieronde van Kunstbende was op zondag 24 maart in WORM in Rotterdam. Naast Van der Werf plaatsten Evelien Verf (Rijswijk) en Izzy Vogel (Dordrecht) zich voor de volgende ronde. Ook werden in de categorieën Expo, Film en Taal de winnaars bekend gemaakt. 

Regionale finale

Op zondag 14 april strijden de winnaars van de selectierondes nogmaals tegen elkaar in Korzo in Den Haag in de provinciale Voorronde. De eerste prijs winnaars van deze voorronde mogen deelnemen aan de landelijke finale op 29 juni in De Westergasfabriek in Amsterdam en strijden tegen de winnaars uit de andere provincies.

Lowlands

De landelijke winnaars winnen een optreden op Lowlands 2019, én een mainstage in je categorie, oftewel Expo in het Stedelijk Museum Amsterdam, Fashion gaat naar FashionClash 2020, Film wordt vertoond op IFFR 2020 en Taal gaat performen op het Wintertuinfestival 2019. Voor meer informatie, kijk op www.kunstbende.nl.

Uit de krant