Afbeelding
Foto: pr.

Open dag bij watersportvereniging De Kaag

Verenigingen

Warmond • Koninklijke Watersportvereniging De Kaag houdt op zondag 7 april een open dag bij de Kaagsocieteit. Watersportliefhebbers of andere belangstellenden zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom in de Warmondse Sweilandpolder, aan het einde van de Leiderdorpse Zijldijk (nr. 11). Tot 16.00 uur wordt een afwisselend en actief programma aangeboden voor jong en oud. Deelname is gratis.


Ga het water op in een rescueboot of neem zelf de roeiriemen ter hand in een roeisloep. Kom kijken naar de zeiltraining van de jeugdleden in hun Optimisten en Lasers. Speciaal voor de open dag worden mini-wedstrijden georganiseerd, die van start tot finish te volgen zijn. Bezoek het nieuwe startschip 'De Noord' van KWV De Kaag of maak een vaarrondje in de opgeknapte verengingssloep 'Barkas'.

Ook is er aandacht voor het grootste jaarlijkse roei-evenement uit de regio: De Kaagrace. Dit roeispektakel lokt ook dit jaar op 15 juni, minstens 1.000 roeiers uit het hele land naar de Kagerplassen, om met elkaar de strijd aan te gaan voor een plek op het podium.

Uit de krant