Matthias toneel brengt opnieuw de familie Bruinsma naar Het Trefpunt. | Foto: pr.
Matthias toneel brengt opnieuw de familie Bruinsma naar Het Trefpunt. | Foto: pr. Foto: pr.

Matthias Toneel speelt 'Familie Bruinsma:De Canadese invasie'

Activiteiten

Warmond • Toneelgroep Matthias speelt op vrijdagen 5 en 12 april, en op zaterdag 13 april de komedie 'Familie Bruinsma in de bocht: De Canadese invasie' van Carl Slotboom in Het Trefpunt (Herenweg 80).

Het verhaal gaat over de familie Bruinsma, die in financiële problemen zit. De rekeningen blijven binnenstromen, de krant wordt niet meer bezorgd en de telefoon is afgesneden. Om de catastrofe het hoofd te bieden, komt Sjef Bruinsma met de oplossing door werk in de huishouding te zoeken. Daarnaast lijkt het Sjef een goed idee om een kamer te verhuren. Het gaat echter allemaal niet op normale wijze. Wie wel eens eerder een stuk van Carl Slotboom heeft gezien, weet hoe het eraan toe gaat bij de Bruinsma's. Nog niet eerder een stuk over deze familie gezien, dan is dit de kans om kennis te maken. Het stuk wordt ingestudeerd onder leiding van regisseur Sjaak van Schie.

De voorstellingen beginnen 20.15 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro per persoon en kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het stuk aan de deur van het theater. Donateurs van Matthias verkrijgen gratis toegang op vertoon van hun donateurskaart. Tijdens de pauze zijn er lootjes voor de loterij te koop om een deel van de kosten van de voorstelling te financieren.

Uit de krant