'Ik schrik van die berg vuil uit de Kagerplassen' | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Erwin van Haastregt en Fred Kool overhandigen symbolisch een zak vuil aan wethouder Ten Boden en wijkregisseur Loes Massaro.
Erwin van Haastregt en Fred Kool overhandigen symbolisch een zak vuil aan wethouder Ten Boden en wijkregisseur Loes Massaro. (Foto: Piet van Kampen)
Warmond

'Ik schrik van die berg vuil uit de Kagerplassen'

Warmond • Het is een bijna noodzakelijke traditie aan het worden. Vrijwilligers die een week voordat het vaarseizoen officieel wordt geopend met een aantal boten het water op gaan om 'het overschot van het losbandig leven' van anderen op te ruimen. Op zondag 7 maart gebeurde dit onder zonnige omstandigheden terwijl de eerste sloepen en andere boten over de Leede voeren.

Door Piet van Kampen

De jaarlijkse actie werd voor het eerst in samenwerking met de gemeente en de vrijwilligers van De Schippertjesdag georganiseerd. Vijf boten met ongeveer 90 vrijwilligers, waaronder ook kinderen, brachten hun trieste buit aan wal.

Lees verder in De Teylinger van woensdag 10 april.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>