Officiële opening van het watersportseizoen bij de Jeneverboom | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:
Warmond

Officiële opening van het watersportseizoen bij de Jeneverboom

Warmond • Het Genootschap de Jeneverboom opent vrijdag 12 april het watersportseizoen onder de Jeneverboom aan de Warckerleede op de Kagerplassen. Naast Commissaris van de Koning Jaap Smit, zijn ok de burgemeesters van Teylingen, Kaag en Braasem, Leiderdorp en Oegstgeest te gast.

Tijdens de bijeenkomst wordt de Kaagwaterpenning uitgereikt. De Kaagwaterpenning is een ereprijs die jaarlijks wordt toegekend aan iemand die zich op bijzondere wijze heeft ingezet om de watersport te promoten en het Hollands plassengebied meer bekendheid te geven.

Ook reikt de gemeente Teylingen, in samenwerking met de Koninklijke Watersportvereniging De Kaag, elk jaar de 'Sloepie-wisselprijs' uit aan een aanstormend talent uit de zeilsport. Eerder werd de prijs bijvoorbeeld al gewonnen door Marit Bouwmeester.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>